اخذ پذیرش دوره ی زبان انگلیسی

با توجه به اینکه ادامه ی تحصیل در کشور سوئد ملزم به داشتن مدارک آیلتس و یا تافل می باشد، و اخذ این مدارک در ایران مشکل می باشد، لذا در حال حاضر این امکان وجود دارد که متقاضی با اخذ پذیرش دوره ی شش ماهه ی زبان در دانشگاه، ویزای تحصیلی در سوئد را دریافت کرده و پس از آن جهت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر و یا سرمایه گذاری اقدام کنند.
از مزایای این دوره به موارد زیر می توان اشاره کرد:
۱) اخذ ویزا جهت دانشجو وخانواده
۲) امکان تمدید دوره تا یک ترم دیگر بدون پرداخت شهریه ی مجدد توسط دانشگاه جهت بررسی شرایط کار یا سرمایه گذاری
۳) هزینه ی پایین دوره در حدود ۴۰۰۰۰ کرون سوئد
۴) بالاتر بودن شانس دریافت بورسیه ی تحصیلی پس از گذراندن این دوره